Clip-Tour – Oh Oh Den Haag

Clip-Tour – Oh Oh Den Haag

Haagse volkszanger John Medley & DJ Rob van Dijck maken top-clip over de mooie stad agtâh de dùine… ‘OH OH DEN HAAG’!

Van Dijck (geen onbekende DJ in de Haagse regio) liep al wat langer rond met het idee om eens een verfrissende clip te maken van dit officieuze Haagse volkslied en legde dit voor bij zijn muziekmaatje John Medley. Medley… wie anders. Hij kan het nummer wel dromen. “Ik heb het wel een miljoen keer gezongen, niet alleen op feestjes, maar ook vaak op de middenstip van ADO Den Haag en zelfs jaarlijks in de Spaanse vakantie-oorden. Het nummer zit sowieso standaard in m’n repertoire en die clip maken met Rob is zeker één ding dat op nog m’n ‘Bucket List’ staat”, aldus de Haagse entertainer, die zich tijdens de ‘lock downs’ staande wist te houden met diverse openlucht ‘quarantaine’-shows voor jong en oud.

Oh Oh Den Haag is in 1982 gemaakt door Harrie Jekkers en was een groot succes onder het pseudoniem Harry Klorkestein (anagram van Klein Orkest). Het lied bereikte destijds de top van de Nederlandse hitlijsten! Daarna is het nummer vaak gecoverd en gezongen door o.a. De Sjonnies, De Kraaien, Sjaak Bral, Tom Beugelsdijk en Haagse Mark. Zelfs André Hazes zong het ooit live op TV bij Telekids.

Feestbeest Medley en DJ van Dijck duiken voor dit vernieuwend project eerst in studio ‘Leico Music’ van Peter La Haye voor de muziekopnames. Vanaf 18 april staan er meerdere clip-tours door Den Haag gepland. Uiteraard langs diverse herkenbare Haagse locaties voor het allermooiste beeldmateriaal. Ook het ADO vlaggenteam met bus zal in de clip niet ontbreken. Dit alles wordt gefilmd door niemand minder dan onze Nationaal bekende cameraman Ron Schmid en zijn assistent Saïd!

De clip wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van diverse Haagse bedrijven die het duo een warm groen geel hart toedragen. Wanneer de clip uitkomt laten de heren nog weten. Wat ze wel weten is dat ze er voor 200% voor gaan. En John kennende, zal het weer een vette knaller gaan worden! Binnenkort meer over dit spectaculaire project op de social-media kanalen.

Dus… Laten we er op 18 april een leuke en mooie historische dag van maken met z’n allen. “Zonder strijd geen overwinning”…

Alvast veel dank aan iedereen die aan dit avontuur hebben meegewerkt…
Vriendelijke en muzikale groeten,

John Medley en team 🎥🎬💚💛