De EK-hit

De EK-hit

‘Oh Oh Oranje’… hét EK-strijdlied!

 

Straks zal de oranjekoorts weer los barsten en uiteraard hoort daar dan ook een knallende oranjehit bij! Daarom pakt Haagse zanger/entertainer John Medley de draad na een jaar weer op!… En John zal John niet zijn om zo’n concept op een opvallende en pakkende manier naar buiten te brengen!

 

Hét EK-strijdlied had Medley in MMXX (2020) al eerder opgenomen met ‘De Oranjefans’, maar door de bekende omstandigheden even tijdelijk geparkeerd. Met behulp van zijn relaties, zijn team en mede door promotie van diverse media, waaronder PowNed, wordt de video-clip van hét EK-lied ‘Oh oh oranje’ nu verder afgerond. Deze clip wordt gemaakt door niemand minder dan Ron Schmid, volgens SBS6 de beste cameraman van Nederland en inmiddels ook al bekend van het programma ‘Ik geloof in mij’. Op zaterdag 29 mei zal de video met de nodige toeters en bellen worden opgenomen.

 

“Het is altijd maar weer afwachten hoe het Nederlands elftal zal presteren, maar aan dit nummer zal het niet liggen. Het slaat aan… dat merk ik nu al aan de reacties wanneer ik het lied even stiekum tussendoor zing tijdens optredens die ik hier en daar ‘corona-safe’ geef. Het heeft een hoog meezing-gehalte en een pakkende herkenbare melodie, dat is toch belangrijk voor een EK-hit. Ik hoop dat voetbalminnend Nederland ons lied omarmt en dat we binnenkort tijdens en na de wedstrijden met trots kunnen luisteren naar ons strijdlied… Hier worden we toch allemaal vrolijk van?!”, aldus Medley…

 

Medley zal zijn compleet nieuwe clip op maandag 7 juni online uitbrengen, zodat we de week daarop, tijdens de eerste wedstrijd van Nederland, ‘Oh Oh Oranje’ uit volle borst kunnen meezingen.