Happy XMAS show on tour – Een Feestelijke Kersttraditie met John Medley en Team!”

20 december 2023 / Nieuws
john medley christmas tour

Het is weer zover! De “Happy Xmas Show on Tour” keert terug voor haar vierde editie, een kerstspektakel dat je absoluut niet wilt missen. Deze geliefde traditie brengt kerstvreugde direct aan je deur, met een rondreizend live kerstfeest dat langs verschillende (zorg)instellingen in de Haaglanden regio toert.

Deze unieke outdoor kerstbeleving, die zich dit jaar ongetwijfeld weer zal onderscheiden met een nieuwe verrassing, biedt entertainment van de bovenste plank. Of het nu vanuit een party-ambulance is of op een omgebouwde podiumtrailer, het team zorgt ervoor dat het publiek volop geniet van de mooiste tijd van het jaar.

Kerstman John Medley en team zorgen voor een feestelijke kerstshow

Het succesvolle team wordt geleid door de Haagse volkszanger John Medley, die verkleed als een vrolijke Ho-ho-ho-party-kerstman iedereen zal entertainen. Aan zijn zijde staat Dee Honey, als de charmante Christmas Girl, die met haar vocale talenten de show extra glans geeft. De promotie en het geluid zijn in handen van Etiënne Bakker, terwijl cameraman Ron Schmid (ook bekend als Ronnie de Cameramoney van SBS6) het spektakel vastlegt. Met Rien als fotograaf/camera-assistent en Ricardo als de onmisbare party-trouble-shooter is het team compleet.

Op 24 december kun je deze fantastische show bijwonen op de volgende locaties:

  • 13:45 – Cella zorg aan huis, Nannie van Wehlstraat 201, Den Haag
  • 15:15 – Careyn Woerdblok, Schiereiland 51, Naaldwijk
  • 17:00 – De Terwebloem, Van Bergenhenegouwenlaan 2, Poeldijk
  • 19:00 – Simon Carmiggelt Woonzorg Nederland, Nocturnestraat 2, Loosduinen
  • 21:00 – Afterparty bij Café de Boemel, Vreeswijkstraat 240, Den Haag

(Houd er rekening mee dat deze tijden kunnen wijzigen vanwege het verkeer.)

Of je nu vanuit je raam kijkt of buiten voor de deur staat, deze show belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Deze kersthappening wordt mogelijk gemaakt door de steun van diverse relaties en sponsors, waarvoor onze hartelijke dank.

Bereid je voor op een kerst-knaller die je hart zal verwarmen en vergeet niet je favoriete kerstkleding aan te trekken! Dit kerst-party-team is klaar om een onvergetelijke kerstvreugde te verspreiden. Tot ziens op 24 december!