Hollands feestje gemist bekijk hier het verslag

Hollands feestje gemist bekijk hier het verslag

Hollands feestje in sfeervolle SilverDome

De Zoetermeerse SilverDome stond zaterdag geheel in het teken van de jaarlijks terugkerende ‘Nacht van de Hollandse Sterren’. In een ‘Nacht’ met confetti, serpentines, ballonnen en danseressen gingen nagenoeg 5000 feestneuzen richting het podium, om dit keer samen met John Medley, Marco Kraats, Mike Peterson, Ruth Jacott, Django Wagner, Het Feestteam, Danny Froger, Martijn Fischer en Wolter Kroes weer volledig uit hun dak te gaan.

Het uitverkochte SilverDome barstte uit zijn voegen tijdens deze editie. Dit jaarlijks terugkerende evenement was ook nu voorzien van een geweldige line-up van topartiesten in een giga feestarena met een schitterend decor inclusief ‘cat-walk’. Rond 19.00 uur stond er al een flinke rij buiten te trappelen voor de deuren.

Het feest met de ‘Sterren’ kon beginnen en zou duren tot in de nachtelijke uurtjes. De presentatie van deze avond was in handen van onze ras-Hagenees, feestbeest, zanger en entertainer John Medley, die ook zelf nog eens twee heerlijke optredens verzorgde.

DJ Jerome draaide tussendoor zijn muziek en bracht het publiek in een opperste stemming. En bij een feest, zoals een feest behoort te zijn, was er ook voor deze avond weer flink uitgepakt.
De organisatie heeft ook dit jaar alles uit de kast heeft gehaald voor een groots evenement, waar iedereen elk jaar weer naar uitkijkt.

Bekijk hier de foto’s