John & Dee

John & Dee

John Medley heeft de smaak te pakken!
John Medley! Tsja, wie kent ‘m niet… ons gezellige Haagse feestbeest. All round zanger/entertainer/presentator en graag geziene gast in vele café’s, zalen en op festivals! Altijd gegarandeerd het dak eraf met zijn aanstekelijke performance. Ondanks de huidige situatie, is John op dit moment aardig op dreef met het produceren van nieuwe zomerhits!… Inmidddels heeft hij het hele ‘circus’ weer bij elkaar gekregen die de opnames tot een succes moeten gaan maken. Dit wordt alweer z’n derde videoclip van dit jaar!
Het belooft een zomers uptempo nummer te worden met de ‘DJ-scene’ als thema. En John kennende heeft hij er weer geen gras over laten groeien… Prominente figuranten zullen deze mini-movie gaan sieren. Zo heeft hij onder andere het beroemde fotomodel Dee en wereldkampioen line dance Roy Verdonk weten te strikken. Ook zal zijn charmante assistente Melissa Klok uiteraard niet missen in deze clip.
Dee (Dj Dee honey) is een graag geziene verschijning en succesvol fotomodel die in vele bekende magazines heeft gestaan, onder andere als playmate in de ‘Playboy’ en in vele videoclips van prominente artiesten heeft gefigureerd. Zij heeft al voor honderden fotografen en videografen geposeerd voor diverse modebladen met lingerie en als bikini- model vele prijzen gewonnen. Daarnaast is ze ook nog DJ, wat perfect in het concept past en zij daardoor een mooie rol in John’s clip krijgt!
Roy Verdonk, internationaal bekend als danser, docent en geprijsd choreograaf die vele grote prijzen naar binnen heeft weten te slepen in de internationale danswereld en was zelfs wereldkampioen free style line dance. Hij is een man die van z’n passie ook z’n werk heeft gemaakt. Roy heeft een eigen dansacademie en reist daarnaast ook nog heel de wereld over om workshops, privélessen en shows te geven. Én… dan is hij ook nog graag bereid om, dit keer, als rapper een onderdeel van John’s clip te zijn!
En als klap op de vuurpijl zal wereldkampioen flyboarden Bo Krook met zijn extreme duikvluchten de clip een spectaculaire invulling geven. Bo heeft, als prof van deze populaire watersport, in clips en grote shows gezeten (o.a. Martin Garrix) in Dubai, Miami en straks ook de Kaag!
Op dit moment hebben vele artiesten weinig of geen werk. Toch is het John gelukt om, dankzij ondersteuning van zijn sponsors, met dit initiatief de muziekbranche ‘in the picture’ te blijven. Door de combinatie en variatie zal deze clip de artiestenwereld weer meer aandacht geven.
Kortom, John Medley Heeft het weer goed voor mekaar met de invulling van zijn nieuwste zomerhit! (persbericht door Etiënne Bakker)