John Medley Clip 2

John Medley Clip 2

Beste Relaties van John Medley Entertainment,

 

Zoals u weet na deze 3de lockdown zit John Medley met zijn Entertainmentbureau opnieuw in zwaar weer! John probeert het dan ook altijd positief en creatief op te lossen zoals met clipopnames van nieuwe singles, Corona proef optreden voor de ouderen en zorg

 

Nu de 3de lockdown is ingetreden met verlenging op de horeca en evenementenbranche zou John en zijn team weer iets moeten doen om ook in deze 3e lockdown te kunnen overleven. Het bureau valt buiten het steunpakket van de overheid omdat het niet kan aantonen genoeg verdiend te hebben in 2020. Wat niet zo raar is voor elk logisch nadenkend mens voor artiesten en evenementen business.

 

Voor het bedrag van €350,- ex btw kan John weer een clip maken mits er meerdere relaties (sponsors) meedoen! Wat krijgt u ervoor terug ‘ Uw naam en bedrijfslogo op de clip flyer die ook na de clip wordt vertoond, uw bedrijf wordt op diverse social media kanalen vermeld.

 

Uw Bedrijfsnaam staat al op de website: www.johnmedley.nl/sponsoren

 

John heeft nog een single liggen ooit via Wolter Kroes gekregen waar een leuke clip opgemaakt kan worden voor diverse doeleinden en TV Oranje en de Media.

 

Alvast bedankt voor het eerdere vertrouwen in John Medley entertainment & team en we zullen u wederom niet teleurstellen maar uw bedrijf op een positieve presenteren.