John Medley kan niet wachten!…

John Medley kan niet wachten!…

Haagse volkszanger John Medley zit, zoals vele anderen, te popelen om zijn passie weer uit te kunnen voeren: Zingen en entertainen! En omdat we nu rustig weer in de richting komen dat er weer wat meer kan en mag, doet John ook wat extra water bij de wijn.

John heeft in de afgelopen maanden meerdere openlucht-benefietoptredens voor diverse zorg-instellingen en surprise-acts voor de deur van jarige mensen verzorgd. Inmiddels vind hij het nu wel tijd voor wat andere leuke boekingen.

John neemt daarom liever stapje terug en biedt zijn entertainment-pakket dan ook aan voor een aanzienlijk lagere gage dan normaal! Want het mes snijdt aan twee kanten. Hij kan niet wachten om te doen waar hij goed in is: Jong en oud blij maken met zijn entertainment!

Waar kennen wij John van?… In de ‘nog normale’ tijd trad hij veel op in binnen- en buitenland en presenteerde hij grote evenementen. Hij stond op het punt door te breken met hét EK-lied 2020 ‘Oh oh Oranje’, die nu verplaatst wordt naar 2021.

Vanaf 1 juni is hij weer boeken. Kijk maar op zijn aangepaste flyer en profiteer er van! En… “Voor alles is een oplossing” zegt hij zelf.