Kerst met die kale

Kerst met die kale

De zomer is amper voorbij, we gaan de herfst in, de winter moet nog komen en ‘ADHD’ John Medley zit alweer met z’n (kale) koppie volop in de kerstsferen! Tsja… John zou John niet zijn om binnen dit concept weer een leuk project op te tuigen. Dus, samen met producer Peter La Haye van Leico Music, is hij al aardig op dreef met de productie van een hele nieuwe Kerst-party-knaller waar je happy van wordt!…

 

John Medley!
Wie kent ‘m niet, ons gezellige Haagse feestbeest. Geliefd bij een zeer breed publiek… jong en oud! All round zanger/entertainer/presentator en graag geziene gast in vele café’s, zalen en op festivals over het hele land! Altijd gegarandeerd het dak eraf met zijn aanstekelijke performance. Medley heeft in de loop der jaren samen met vele grote namen het podium gedeeld, onder andere Tino Martin, Dries Roelvink, Wolter Kroes, Glennis Grace, Django Wagner én de kerstman!

 

Kerst-party-knaller-clip!
Inmidddels heeft Medley wel al een heel ‘circus’ bij elkaar, die de opnames voor de bijbehorende videoclip tot een succes moeten gaan maken. Uiteraard zal cameraman Ron Schmid (Ronnie de Cameramoney van SBS6) alles vastleggen, waarbij de Ho-ho-ho-party-kerstman met complete aanhang en zelfs ‘special guest’ Michael van der Plas, niet zullen ontbreken.

 

Beleef de clip-opname!
Dit keer zijn er voor deze clip twee spectaculair passende locaties gekozen: Lourdes Scheveningen aan de Berkenbosch Blokstraat 9A en de Wijnbar aan de Rembrandtstraat 1C in Naaldwijk. De clip-shoot staat gepland op dinsdag 7 december om 18:00 in de Lourdes kerk en om 20:45 in de Wijnbar. Je kunt dit alles bijwonen en meemaken, maar let op… wij houden ons wel aan die corona-regeltjes. Én… vergeet vooral niet je favoriete kerstkleding aan te trekken! Kortom, Medley heeft de smaak te pakken en is weer lekker bezig… zoals hij grappend aangeeft: “Een vrolijk kerstfeest wordt toch een tegenvaller zonder mijn Kerst-party-knaller?!?”