Nieuwe kerstsingle “Christmas Girls” van John Medley en Medley’s Angels

4 december 2023 / Nieuws
john medley kerst single christmas girls

John Medley en zijn muzikale, Medley’s Angels, hebben een speciale verrassing voor hun fans deze kerstperiode. Ze kondigen met veel enthousiasme hun nieuwste kersthit “Christmas Girls” aan. Deze single is een unieke bewerking van de tijdloze hit “Uptown Girl” van Billy Joel.

Het idee voor deze creatieve twist op de klassieker ontstond tijdens een brainstormsessie vorig jaar. John Medley kwam toen met het voorstel om “Uptown Girl” een feestelijke kerstmake-over te geven. Dee Honey, bekend om haar talent voor songwriting, transformeerde het nummer in een kersthit.

De studio van Peter La Haye vormde het decor voor de opnames, waar Medley’s Angels hun vocale kunsten lieten zien. De bijbehorende videoclip, gemaakt door Ron de Cameraman van SBS6, is een visueel spektakel. De vormgeving van de CD-hoes en flyers, een creatie van de beroemde ontwerper Etienne, maakt het project compleet.

De feestelijke lancering van de videoclip vindt plaats op 7 december in de Sir Winston Club in Rijswijk. Tijdens deze bijzondere avond kunnen fans niet alleen de première van de clip bijwonen, maar ook kans maken op mooie prijzen. Deze muzikale samenwerking is meer dan alleen een feest; de opbrengsten van de single en het evenement ondersteunen de stichting BriBos.

Met “Christmas Girls” nodigen John Medley en de Medley’s Angels iedereen uit voor een feestelijke start van het kerstseizoen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een goed doel. Mis deze kans niet om samen met hen een nieuwe kerstklassieker te vieren.

Koop nu jouw tickets en dan zien we jou in de Sir Winston Club in Rijswijk!