Let op! De Party Ambulance komt er aan! …Hét middel tegen ‘corona-stress’!

Let op! De Party Ambulance komt er aan! …Hét middel tegen ‘corona-stress’!

Het is inmiddels algemeen bekend dat onze Haagse volkszanger John Medley nooit stil kan zitten. Mede door de corona-maatregelen ligt helaas de horeca- en entertainment-branche nog steeds plat. Maar John zal John niet zijn om zich hierdoor niet uit het veld te laten slaan, dus lanceert hij ‘De Party Ambulance’!

 

Tijdens de corona-crisis heeft John zich altijd (en nog steeds) voor veel goede doelen ingezet. Mede dankzij meerdere relaties en sponsors is dat aardig gelukt en zo kon hij zijn (kale) koppie net boven water houden.

 

Op dit moment is het vooruitzicht in de evenementen-branche nog steeds hopeloos en mensen moeten zoveel mogelijk thuis blijven. Maar John wil verder… Naar aanleiding van zijn eerdere optredens vanuit een bus voor de deur van zorginstellingen, is het idee ontstaan om daar wat meer mee te gaan doen. Én, ja hoor… wie goed doet, goed ontmoet, dus met behulp van een aardige sponsor komt er nu een flinke bus… Een speciale bus met toeters en bellen die zal worden omgedoopt tot De Party Ambulance, ofwel de anti-corona-stress-bus!

 

John kan straks zijn geluk niet op, nu kan hij vanuit deze bus corona-safe optreden in de open lucht, waar dan ook, voor de deur, op het plein of ergens op de hoek van de straat! Anderhalve-meter-party voor je verjaardag, quarantaine-kwartiertje voor de zorg of een ultiem feestje met deejay op wielen, waar de hele buurt van mee kan genieten. Maar dan wel volgens de regels!

 

Binnenkort meer over De Party Ambulance!