Medley ingevlogen voor trainingskampen

Medley ingevlogen voor trainingskampen

Medley ingevlogen voor trainingskampen

De Haagse volkszanger John Medley is voor optredens vanmorgen om 6.50 uur met het vliegtuig naar Malaga vertrokken. In de vertrekhal werd hij ‘ontdekt’ door spelers van derde divisieclub ASWH die zijn naam scandeerden.

 Bij de controle en in de koffiebar werd de populaire Hagenees weer herkend door voetballers van Schipluiden. Zo gaat het ook op vlucht 6115 met zanger Jan Smit aan boord. Medley kent hem van een Piratenfestival en maakt een selfie voor op Facebook. De amateurclubs gaan allemaal op trainingskamp aan de Spaanse zuidkust. Op Schiphol stapten wij ook in om een verslag van zijn Spaanse avontuur te maken, dat woensdag in AD HC verschijnt.

John Medley met Jan Smit © Leo van der Velde

Bij aankomst valt de temperatuur zwaar tegen. Met 14 graden is het deze zaterdag koud, en zondag nog een graadje minder. Maandag is het niet veel beter, meldt Buitenradar, die hier ook prima werkt, en ook nog 60 procent kans op regen.

Katwijk zit tot maandag in Benamaldéna, dat is 20 minuten rijden van Torremolinos, waar Noordwijk de tenten heeft opgeslagen. Die voetballers vertrekken ook maandag weer naar het koude Nederland. Alleen Rijnsburgse Boys en SJC blijven tot woensdag in Torremolinos. Medley is daar langer want hij moet nog een aantal keer optreden.

(Bron: AD)