Medley’s Angels on tour… De nieuwste zomersensatie!

8 juni 2023 / Nieuws
johnmedley met de angels

(persbericht Etiënne Bakker) ( persfoto Productionsss ) 

Haags feestbeest John Medley heeft de smaak te pakken! Op dit moment is hij er helemaal uit en heeft hij een totaal nieuw zomerconcept ontwikkeld. Beleef dé verrassende primeur: ’Medley’s Angels’ on tour! Deze party-formatie met hoog entertainmentgehalte komt naar je toe deze zomer! Een spectaculair Amerikaans getinte live show met alles erop en eraan. Vanuit een speciale podium-truck, compleet voorzien van licht, geluid en prachtig decor (van airbrush-artiest Jim Haan), wordt een geweldige muzikale act uitgevoerd.

ANGELS…

De angels hebben er zin in! Zeer getalenteerde meiden die hun mannetje staan op het podium. Deze moedige dames aan Medley’s zijde zijn de drie zang-toppers Janey Rowen, Dee en Margareth, de twee dans-sensaties Jennifer & Natascha van Thea Adelaar en de trompet-heldin Jackie-T …Vrijgevochten dames met een aantrekkelijke uitstraling!

SONG & VIDEO-CLIP

John en zijn Angels zijn al behoorlijk op dreef met het produceren van een bijbehorende song en passende video-clip als onderdeel van de show. De nieuwe single wordt een gecoverde versie van ‘The Wanderer’. Een lekker herkenbaar nummer van Dion uit ’61. Ook bekend als movie-song van de Amerikaanse film ‘The Wanderers’. John kennende heeft hij er geen gras over laten groeien. Alles wordt weer uit de kast gehaald om deze ‘mini-movie’ tot een succes te maken. De clip wordt met diverse figuranten op meerdere locaties opgenomen door cameraman Ron Schmid (bekend als Ronnie de Cameramoney van SBS6). Ook een mooie rol is weggelegd voor wereldkampioen flyboarden Bo Krook. Hij zal met zijn team, special effects, vuurwerk en extreme duikvluchten de clip een spectaculaire invulling geven.

OPNAMEDAG

De opnamedag is op zaterdag 17 juni (tevens verjaardag en trouwdag van John, maar dat terzijde). Figuranten zijn welkom en kunnen zich melden om 13:00 bij Club Sir Winston in Rijswijk. Rond 15:00 zal een show gegeven worden in Scheveningen en in de avond zal het circus zich verplaatsen naar de Kaag aan de Sweilandpolder 8 (voor navigatie Zijdijk 11 – Warmond).

DANK

Dit zomerproject is opgedragen aan de vrouw, moeder/ouders, familie en vrienden van John Medley. Dankzij de hulp en ondersteuning van de complete crew, sponsors en diverse media (en niet te vergeten, de tip van John Tuunter over de podium-truck van Han uit Rotterdam) is het gelukt om dit geweldige initiatief neer te zetten… waar John uiteraard heel dankbaar voor is. Kortom, de Medley’s Angels on tour truck komt naar je toe deze zomer… in het pretpark of op het plein, op de camping of in het bos, op het sportveld of bovenop de berg… niks is ons te gek!

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in het boeken van de truck voor een evenement? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088-0702070 of stuur een e-mail naar info@hofstadboekingen.nl