Nieuw aan de Costa del Sol… DE MEDLEY BURRAGÂH!

30 januari 2024 / Nieuws

De Medley Burragâh maakt een comeback. Nee, dit keer niet in Den Haag, maar wel op z’n Haags in Spanje, in Spanje, in Spanje, je weet wel, aan de Middellandse Zee, olé! Vier Valentijnsdag, woensdag 14 februari, met ons bij Grand Café De Klikspaan in Carihuela. Nelleke Batenburg (van Café ’t Oude Gemaal, waar de burger ontstond) en de Haagse John Medley (de ambassadeur van de burger) lanceren het product om 17:00 uur met een lach en een traan.

DE MEDLEY BURRAGÂH VROEGÂH!

Het klassieke broodje hamburger, dat teruggaat tot 1900, heeft vele variaties gezien met als basis twee halve broodjes met vlees, sla, tomaat, ui, spek, saus etc. De ‘king size’ Medley Burragâh verscheen in 2019 in Den Haag bij Snackpoint Burraggâh Time (bij Café ‘t Oude Gemaal), van La Toya, Ed en Nelleke, en met John Medley als trotse naamgever en ambassadeur. 

De naam Medley was eraan toegevoegd omdat de bekende Haagse volkszanger John Medley, als ambassadeur, het broodje een warm hart had toegedragen. Het was een razend populaire hardloper. Helaas was er, mede door corona, behoorlijk wat emotionele roet in het eten gestrooid. Snackpoint is niet meer, maar Burraggâh Time is er weer! 

DE MEDLEY BURRAGÂH NU!

Aangezien John Medley sinds kort een klik heeft met De Klikspaan, was het een logische keuze om de Medley Burragâh daar te herintroduceren. Met de perfecte faciliteiten ter plaatse, is dit de ideale plek om de burger in zijn volle glorie te bereiden en te presenteren.

Deze perfecte burger wordt geserveerd met hartvormige broodjes en de beste kwaliteit vlees van de grill. Alles vers en zelfgemaakt, in diverse soorten en smaken.

GEEN REGELS

Er zijn geen regels voor het eten van de Medley Burragâh – eet hem zoals je wilt! Met of zonder bestek, dus ook zo lekker met je handen, naar binnen werken.  Voor iedereen die deze flink lekkere hap kan waarderen, jong, oud, Hagenees, Hagenaar, Hollander, Spanjaard of ver daar buiten… De Medley Burragâh smaakt gewoon altijd! 

De Medley Burragâh…de enige echte! Een warme groet van John & Ron de Klikspaan uit La Carihuela.