Ode aan de ADO Vrouwen!

Ode aan de ADO Vrouwen!

ADO Den Haag Vrouwen… ja, ja, deze vrouwen voetballen inmiddels alweer bijna vijftien jaar in de Eredivisie. Én, op dit moment zijn de verwachtingen nog hoger, omdat ze zich hebben geplaatst voor de TOTO KNVB Bekerfinale voor vrouwen, die op zaterdag 5 juni wordt gehouden.

 

Om de ADO Vrouwen nog meer support te geven heeft keeperstrainer Pasquinel te Pas het initiatief genomen om een ode te brengen in de vorm van een lied. Te Pas klom in de pen om een passend concept te schrijven en legde dit voor bij Sjaak Polak, hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen. Polak werd direct enthousiast en kwam gelijk met het idee om zijn vriend John Medley hiervoor te benaderen om dit nummer in een muzikaal jasje te gieten.

 

Zo gezegd zo gedaan…’Mister ADO’ John Medley hoefde er niet lang over na te denken en was blij om weer wat positiefs te doen voor de club. Hij zal ‘De ode aan de ADO Vrouwen’ op zijn aanstekelijk vrolijke manier gaan vertolken. Uiteraard zal er ook een video-clip van worden gemaakt door niemand minder dan Ron Schmid, volgens SBS6 de beste cameraman van Nederland en inmiddels bekend van het programma ‘Ik geloof in mij’. Daarnaast wordt het initiatief ook nog eens ondersteund en hartelijk aangemoedigd door Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwen.

 

Binnenkort zal de Ode aan de ADO Vrouwen te horen en zien zijn op YouTube, Instagram, Facebook, Twitter en diverse media. Laten we hopen dat het nieuwe lied onze ‘powervrouwen’ extra stimulans geeft tijdens de bekerfinale op 5 juni!