Rood-Hit-Blauw Persbericht

Rood-Hit-Blauw Persbericht

Hagenees John Medley vanaf heden te vinden bij Rood-Hit Blauw!

 

John Medley: 

Ik kom net uit Nijkerk (12 Okt-2021) gereden 

waar ik een afspraak heb gehad met Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw Produkties).We kennen elkaar al heel wat jaartjes en grapten dat we  beide voortgekomen zijn uit de casettebandjes tijd. 

Ik heb een bijzondere nieuwe Kerstsingle aanstaande en na jaren alles in eigen beheer uitgebracht te hebben vond ik het tijd om “terug te keren” naar mijn allereerste muzieklabel.Ik heb er alle vertrouwen in dat het nieuwgevormde team succesvol zal zijn. 

 

Ronald RHB:

Bijzonder en uiteraard leuk om mee te delen dat 

John Medley in 1989 zijn album uitbracht onder 

het Discosound label van mijn vader Rein Visch. 

Ik sprak John in die jaren zo af en toe nog wel eens over de muziek business. Hoe mooi is het om na al die jaren John weer op ons label te gaan vertegenwoordigen. Er staan al leuke zaken gepland, de eerstvolgende single getiteld “Kerst met die kale” wordt groots aangepakt. 

 

Binnenkort volgt meer nieuws over John’s nieuwe 

single!

 

Linkje(s) naar Boekingen & Info:  

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/john/medley/ 

 

Facebook: 

https://www.facebook.com/johnmedley.dehaan 

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? www.roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s): 

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl