“Samen sta je sterk!” – John Medley’s nieuwe avonturen en spectaculaire samenwerkingen!

8 november 2023 / Nieuws
John medley en den breejen

Het is weer zover, feestbeest en ras-entertainer John Medley is terug met een knal! Met zijn onuitputtelijke energie en een ADHD-gehalte dat door het dak gaat, is hij het levende bewijs dat stilzitten voor sommigen gewoon geen optie is. Zijn avonturen zijn net zo kleurrijk als zijn persoonlijkheid en deze keer heeft hij een bijzondere medestander gevonden in John den Breejen.

Dynamisch duo Medley en Den Breejen

“Te veel hooi op je vork? Dat kennen we niet!” moet Medley gedacht hebben toen Den Breejen hem een helpende hand bood. Zo werd een nieuwe samenwerking geboren, sterker dan ooit. Den Breejen, met een showbizz-carrière die begon in de Willem Ruis Show en zich uitstrekte tot het werken met grote namen, brengt een schat aan ervaring mee naar Medley’s wervelende wereld.

Wat kunnen we verwachten van dit dynamische duo? Nou, houd je vast: een eigen show bij Haaglanden Voetbal TV, de lancering van de ‘Fantasy Party Truck’, een gloednieuwe kledinglijn en natuurlijk de voortzetting van het succesvolle ‘Medley’s Angels On Tour’. Het belooft een spektakel te worden waar je u tegen zegt!

Medley’s Angels

De Angels, die zijn er natuurlijk ook weer bij, klaar om te schitteren. Janey Rowen, Dee en Jamie – onze zang-toppers, Jennifer & Natascha – de dans-sensaties, en Jackie-T – de trompet-heldin, zijn de vrijgevochten dames die het podium zullen bestormen. Na het daverende succes van ‘The Wanderer’, zijn ze nu bezig met een kerstsingle die je hart sneller zal doen kloppen.

Alsof dat nog niet genoeg is, kijkt Medley uit naar de nieuwe avonturen met John den Breejen, de Angels, het flyboard team van Bo Krook, de sponsors en het onmisbare team achter de schermen. Want zoals het motto luidt: “Samen sta je sterk!” Dus zet je schrap, houd je ogen open, want deze club komt eraan en ze zijn niet te stoppen!